Gastronomie Gastronomie Basile De Wulf van restaurant Basile: “Mijn doel is niet meteen een ster behalen. Ik heb vooral nood aan extra handen om een verschil te maken”
Gastronomie Gastronomie Fran Mertens van restaurant Dunas: “We werken met verse producten, maar willen een goed evenwicht tussen prijs en kwaliteit”
Gastronomie Gastronomie Martin Volkaerts is in de running voor een Michelinster: “Creativiteit valt in de smaak bij Gault&Millau, daarom niet bij Michelin”
Horloges Horloges Bekende kop, versierde pols: Topsporter, chef en minister over hun passie voor horloges
Basile De Wulf van restaurant Basile: “Mijn doel is niet meteen een ster behalen. Ik heb vooral nood aan extra handen om een verschil te maken”
Fran Mertens van restaurant Dunas: “We werken met verse producten, maar willen een goed evenwicht tussen prijs en kwaliteit”
Martin Volkaerts is in de running voor een Michelinster: “Creativiteit valt in de smaak bij Gault&Millau, daarom niet bij Michelin”
09:55 Hans Geeroms (Europacollege/KU Leuven) over de Europese eengemaakte markt: ‘Centralisering mag geen dogma worden’
06:20 Stille Fortuinen – De drie generaties achter What’s Cooking Group: ‘De wereld veroveren was niet hun grote droom’
gisteren om 20:45 BEKIJK – Z-Beurs: Philippe Gijsels (BNP Paribas Fortis) over de impact van het conflict in het Midden-Oosten op de financiële markten
Magazine Magazine Daar komen de Denen: Denemarken transformeerde in toptempo tot hét modeland van het Noorden
Magazine Magazine Brain food: Prinses Delphine kan altijd en overal genieten van een straffe 'motivational quote'
Magazine Magazine Alain Manders kent de luxe van een echte beleving: van zijn Jack Russel tot zijn mannenmodeconcept
Magazine Magazine Lorin Parys: ‘Voetbal is een mindgame. Er zit een ongrijpbaar kantje aan dat zich niet laat controleren’