In beeld: Trends Gazellen Antwerpen

© .

Voor het 17de jaar op rij publiceert Trends de rangschikking van de snelst groeiende bedrijven, of de Gazellen. De Brusselse Gazellen beten woensdag 31 januari de spits af, op een event op het Brusselse hoofdkantoor van KBC. De Trends Gazellen 2018 voor de provincie Limburg werden op woensdag 21 februari uitgereikt. De West-Vlaamse Gazellen volgden op woensdag 28 februari. Op woensdag 7 maart werden de Antwerpse Gazellen bij Studio 100 in Schelle bekroond.

Het hoogst gerangschikte bedrijf dat zijn groei op eigen kracht heeft gerealiseerd – en geen onderdeel is van een multinational bijvoorbeeld – krijgt de eretitel ‘Ambassadeur’.

In de categorie grote ondernemingen was dat het geval voor Galapagos. In de twee andere categorieën – middelgrote en kleine ondernemingen – ging de eretitel respectievelijk naar Belcotec en RailTraxx.

Meer toelichting bij de Antwerpse Gazellen en de volledige rangschikking van de kleine, middelgrote en grote Gazellen vindt u in Galapagos, Belcotec en RailTraxx zijn de Ambassadeurs van de Antwerpse Gazellen.

Partner Content